Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuda terorističkih napada

Mustafa Cerić izrazio sućut žrtvama napada 11. rujna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poglavar Islamske zajednice u BiH Mustafa Cerić osudio je terorističke napade 11. rujna povodom njihove devete godišnjice i izrazio sućut obiteljima žrtava i cijelom američkome narodu u pismu otpravniku poslova američkog veleposlanstva u BiH Jonathanu Mooreu, prenose tiskani mediji u BiH.

'Želim da znate da muslimani Bošnjaci, koji su me ovlastili da govorim u njihovo ime, oštro i nedvosmisleno osuđuju svaku vrstu nasilja i terora, posebno ako ga netko čini u ime vjere ili politike mržnje. Molim vas da obiteljima i prijateljima nedužno nastradalih prenesete naše iskreno suosjećanje s njihovim bolom i patnjom dok obilježavaju sjećanje na tragični događaj od 11. rujna koji je potresao cijeli svijet', navodi se u pismu reisa Cerića.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

>> Napad na WTC: 9. godina od napada koji je promijenio svijet

'I kao što američki narod pokazuje suosjećanje s našim bolnim sjećanjem na 11. srpnja u Srebrenici, mi smo danas s američkim narodom u njegovom tužnom sjećanju na 11. rujna'.

Poglavar Islamske zajednice u BiH izrazio je u pismu i nadu da se više nikada i nikome ne ponovi 11. rujan. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene