Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio u kanal i poginuo

Nesreća u Slavoniji: Taksist automobilom udario u divljač i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica udara u divljač i slijetanja vozila u odvodni kanal na đakovačkome području u četvrtak rano ujutro poginuo je 40-godišnji taksist, izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska.

Nesreća se dogodila nešto nakon četiri sata ujutro između Gorjana i Satnice Đakovačke, a očevidom je utvrđeno da je taksi-vozilo kojim je upravljao 40-godišnji vozač udarilo u divljač, a nakon toga sletjelo u obližnji odvodni kanal.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Na mjestu nesreće od zadobivenih ozljeda poginuo je vozač, koji je bio sam u taksiju, a njegovo tijelo prevezeno je u osječki Klinički bolnički centar (KBC) zbog obdukcije, izvijestila je policija. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene