Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac iz Malog Lošinja, osuđen za ubojstvo dječaka i bludničenje nad više njih, dobio je posao dimnjačara. No, zahvaljujući medijima koji su 'podigli prašinu', ovaj dimnjačar ipak neće čistiti dimnjake po Sesvetama i okolici. No i dalje ostaje sporno na koji je način dimnjačar dobio papire o nekažnjavanju.


Muškarac iz Malog Lošinja, osuđen za ubojstvo dječaka i bludničenje nad više njih, ipak neće čistiti dimnjake
po Sesvetama i okolici. 

Vezani članci Ilustracija (Foto: Peter Kneffel/DPA/PIXSELL) Švicarska izručila BiH ubojicu: Ubio šest članova jedne obitelji, među njima i dijete, pa se skrivao 25 godina Slika nije dostupna Četverostruki ubojica silovao dječaka

Gradsko Poglavarstvo odlučilo je preispitati odluku kojom je sesvetskoj tvrtki Dimiks dodijelilo taj posao. 

Kada se bivši 48-ogodišnji branitelj, javio na natječaj, više nije bio zaposlenik te tvrtke. Naime, samo deset dana prije odluke o koncesiji za dimnjačarski rad, uručili su mu otkaz. 

Uz Poglavarstvo, izigrao je i tvrtku u kojoj je tada bio direktor, dostavivši im potvrdu o nekažnjavanju s Općinskog suda u Malom Lošinju. 

Zagrebački gradonačelnik Bandić nije želio komentirati slučaj. Izjavio je samo kako on voli dimnjačare te da se uvijek primi za gumb kad ih vidi na ulici.