Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Splitu

Muškarac koji je zbog parkinga letvom slomio ruke trudnici i njezinim roditeljima pušten na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (66) koji je u četvrtak letvom premlatio troje članova obitelji među kojima je bila i trudnica, pušten je na slobodu.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu pred sucem istrage tražilo je istražni zatvor za 66-godišnjeg muškarca, no sudac ga je pustio na slobodu, odredivši mu mjeru opreza, u ovom slučaju zabrana približavanja obitelji.

Pročitajte i ovo Napad u Splitu - 3 Stravičan napad Novi preokret: Pomahnitali nasilnik koji se u Splitu zabijao autom i prijetio ipak ide u istražni zatvor Napad rastrojenog muškarca na skupinu mladih u automobilu Zabijao se automobilom VIDEO Obrat u slučaju pomahnitalog nasilnika: Smijenjen šef policijske postaje, disciplinski postupak protiv dvojice policajaca

Suđenje će čekati na slobodi no ima zabranu približavanja i kontakta s ozlijeđenom ženom i njezinim roditeljima kojima je, dok su je nastojali obraniti, također nanio teške tjelesne ozljede.

Podsjetimo, muškarac (66) u četvrtak je oko 19 sati letvom u Splitu napao troje ljudi - trudnu ženu i njene roditelje koji su ju pokušali obraniti. Majka (59) i kći su zadobili lomove ruku i šake, dok su ocu (61) slomljeni prsti.

U splitskoj bolnici noćas su završila i dva strana državljana nakon svađe na Bačvicama.

Prvo su se posvađali zbog parkirnog mjesta, a zatim je muškarac (66) zgrabio drvenu letvu. Udario je muškarca (61), ženu (59) i 33-godišnju trudnicu. Obračun je gledalo dvoje djece.

Policija je jučer poslijepodne, nakon kriminalističke istrage, izvjestila javnost kako je protiv 66-godišnjaka podignula kaznenu prijavu zbog sumnje u nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene