Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Ivo Cagalj)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Ivo Cagalj) Foto: Pixsell,Ivo Cagalj

Muškarac (66) koji je u četvrtak letvom premlatio troje članova obitelji među kojima je bila i trudnica, pušten je na slobodu.


Općinsko državno odvjetništvo u Splitu pred sucem istrage tražilo je istražni zatvor za 66-godišnjeg muškarca, no sudac ga je pustio na slobodu, odredivši mu mjeru opreza, u ovom slučaju zabrana približavanja obitelji.

Vezani članci Policijski očevid u Splitu - 1 Motociklist u Splitu sletio s ceste i poginuo na mjestu u Ulici Zbora narodne garde Crkva na Sirobuji u Splitu Policija prijavila 13 osoba zbog okupljanja ispred crkve na Sirobuji

Suđenje će čekati na slobodi no ima zabranu približavanja i kontakta s ozlijeđenom ženom i njezinim roditeljima kojima je, dok su je nastojali obraniti, također nanio teške tjelesne ozljede.

Podsjetimo, muškarac (66) u četvrtak je oko 19 sati letvom u Splitu napao troje ljudi - trudnu ženu i njene roditelje koji su ju pokušali obraniti. Majka (59) i kći su zadobili lomove ruku i šake, dok su ocu (61) slomljeni prsti.

U splitskoj bolnici noćas su završila i dva strana državljana nakon svađe na Bačvicama.

Prvo su se posvađali zbog parkirnog mjesta, a zatim je muškarac (66) zgrabio drvenu letvu. Udario je muškarca (61), ženu (59) i 33-godišnju trudnicu. Obračun je gledalo dvoje djece.

Policija je jučer poslijepodne, nakon kriminalističke istrage, izvjestila javnost kako je protiv 66-godišnjaka podignula kaznenu prijavu zbog sumnje u nanošenje teških tjelesnih ozljeda.