Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sud u Bjelovaru

Supruzi govorio da je kurva i drolja, sad mora platiti kaznu 2100 kuna

Zlostavljanje, ilustracija (Foto: GettyImages)
Zlostavljanje, ilustracija (Foto: GettyImages) Foto: GettyImages
Muškarac iz Daruvara pogrdnim se imenima obraćao supruzi. Protiv njega su pokrenuli prekršajni postupak.

Općinski sud u Bjelovaru, stalna služba Daruvar, prošli mjesec nepravomoćno je osudio muškarca (61) na novčanu kaznu od 2100 kuna. 

Pročitajte i ovo Maloljetnici privedeni zbog zlostavljanja vršnjaka Privela ih policija Vršnjaci vrijeđali, tukli i ponižavali 14-godišnjaka: Jedan sve snimao i proširio društvenim mrežama Ubijeni Katie Higton i Steven Harnett stravična ubojstva u Engleskoj Monstrum ubio bivšu partnericu, masakrirao njezina dečka i silovao još jednu ženu pred djecom: "Romeo i Julija sada mogu zajedno umrijeti"

On je u lipnju ove godine izrazima “kurvo” i “droljo” izvrijeđao svoju suprugu. Policija ga je nakon dojave privela, a prekršajni sudac mu je odredio zadržavanje u pritvoru od 8. do 15. lipnja.

"Protiv muškarca su pokrenuli prekršajni postupak, a 16. kolovoza sudac mu je izrekao kaznu od 2100 kuna", potvrdio je Darko Laklija, glasnogovornik suda u Bjelovaru.

Kako je u pritvoru proveo tjedan dana, a dan pritvora vrijedi 300 kuna, izrečenu prekršajnu kaznu neće platiti, već se ona smatra već izvršenom.

Presudu muškarac nije primio, pa sad stoji na oglasnoj ploči, do 10. rujna, kada će, ako se osuđeni ne bude žalio, postati pravomoćna. 

Laklija kaže da muškarac dosad nije bio pravomoćno osuđivan.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene