Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji strave u Ivancu

Brinuo se za nepokretnu majku pa je ubio? Policija privela muškarca zbog sumnje u teško ubojstvo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Cropix
Muškarac (49) priveden je zbog sumnje da je nesretnoj ženi nanio višestruke ozljede po glavi i tijelu zbog kojih je preminula.

PU varaždinska objavila je nove detalje o jučerašnjem pronalasku mrtve 70-godišnjakinje u stanu u Ivancu.

"Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo u Policijsku upravu varaždinsku priveden 49-godišnji muškarac. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem i provedenom obdukcijom utvrđeno je da joj je navedeni nanio višestruke ozljede po glavi i tijelu, uslijed kojih je preminula", kažu u policiji.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Teško ubojstvo predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Kako 24sata neslužbeno doznaju, policija je privela sina nesretne žene. Zajedno su živjeli, a on je o brinuo o njoj jer je nedavno imala moždani udar i bila je nepokretna. 

Pročitajte i ovo Ilustracija nasilna smrt Strava kod Varaždina: U stanu pronađena ubijena žena, sumnjivac je priveden

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku U Puli pronađeno tijelo maloljetnice, policija: "Smrt nije posljedica kaznenog djela"

"Nismo čuli nikakvo lupanje ili vikanje. Samo je odjednom policija došla i ušla u njezin stan te je nakon nekog vremena privela njezina sina", ispričao je jedan susjed za portal.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene