Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Krunoslav Borovec opovrgnuo je da su u Đurđevcu pronađeni majica i mobitel nestale Drnišanke Antonije Bilić.


Podravski list izvjestio je da su u jednom kontejneru u Đurđevcu pronađeni majica i dijelovi mobitela koji bi mogli pripadati Antoniji Bilić.

Vezani članci Slika nije dostupna Ana Bilić: Ovaj proces nema smisla dok ne znamo gdje je Antonia Slika nije dostupna Gdje je nestala Antonija Bilić?

Prema neslužbenim informacijama lista Dragan Paravinja boravio je u Đurđevcu dan uoči ubojstva, 6. lipnja. Paravinja je bio na utovaru u jednoj đurđevačkoj tvrtki te je njegova ruta za Dalmaciju krenula iz Đurđevca. Paravinja, koji je policiji priznao ubojstvo 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić, vratio se u Đurđevac dva dana nakon ubojstva, 9. lipnja, piše tiskano izdanje lista.

Tog je dana, piše list, Paravinja došao oko 7 sati na parkiralište tvrtke gdje je prije utovara puna tri sata čistio svoj kamion. Otpad je
nakon čišćenja bacio u obližnji kontejner, piše Podravski list.

Paravinja je tijekom utovara navodno bio nervozan, ali tada ga nitko još nije povezivao s Antonijinim nestankom pa nitko ništa nije ni posumnjao. Tek kada je nakon uhićenja objavljena njegova fotografija krenula je policijska istraga i na tom području, piše list.

Iz MUP-a su pronalazak Antonijine majice i mobitela opovrgnuli te su dodali da je istraga i dalje intenzivna.