Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Iz policije su najavili uništavanje neispravnih minsko-eksplozivnih sredstava, zbog čega bi se u petak na području varaždinske i međimurske županije mogle čuti snažne detonacije.


U petak 2. prosinca od 8 do 10 sati na vojnom poligonu "Preloge" na Dravi nedaleko od Varaždina policijski službenici Regionalne protueksplozijske jedinice Zagreb uništit će neispravna minsko-eksplozivna sredstva prikupljena od građana, izvijestila je policija. 

U periodu od 9:00 do 9:30 doći će do jedne jače detonacije. Završetak uništavanja bit će u 10 sati, nakon čega će navedeno područje biti sigurno za kretanje građana.

Zapljena oružja Ne bi se posramila ni neka manja vojska: Pogledajte što je policija sve pronašla kod 75-godišnjaka

Oružje FOTO Policija mu upala u dom i pronašla toliko oružja da bi mogao opskrbiti vojsku

Jake detonacije mogle bi se, osim na području Varaždinske, čuti i na području Međimurske županije, stoga iz policije obavještavaju građane kako se radi o "kontroliranom i sigurnom uništavanju minsko-eksplozivnih sredstava, koje ne predstavlja opasnost za sigurnost građana i njihove imovine".

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju