Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jake detonacije

Moglo bi dobro grunuti: Policija poslala upozorenje za dvije županije

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Iz policije su najavili uništavanje neispravnih minsko-eksplozivnih sredstava, zbog čega bi se u petak na području varaždinske i međimurske županije mogle čuti snažne detonacije.

U petak 2. prosinca od 8 do 10 sati na vojnom poligonu "Preloge" na Dravi nedaleko od Varaždina policijski službenici Regionalne protueksplozijske jedinice Zagreb uništit će neispravna minsko-eksplozivna sredstva prikupljena od građana, izvijestila je policija. 

U periodu od 9:00 do 9:30 doći će do jedne jače detonacije. Završetak uništavanja bit će u 10 sati, nakon čega će navedeno područje biti sigurno za kretanje građana.

Pročitajte i ovo Zapljena oružja ilegalni arsenal Ne bi se posramila ni neka manja vojska: Pogledajte što je policija sve pronašla kod 75-godišnjaka

Pročitajte i ovo Oružje Kaznena prijava FOTO Policija mu upala u dom i pronašla toliko oružja da bi mogao opskrbiti vojsku

Jake detonacije mogle bi se, osim na području Varaždinske, čuti i na području Međimurske županije, stoga iz policije obavještavaju građane kako se radi o "kontroliranom i sigurnom uništavanju minsko-eksplozivnih sredstava, koje ne predstavlja opasnost za sigurnost građana i njihove imovine".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene