Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Završio je sastanak Mungosa s predstavnicima Vlade.


Budući da predstavnici Štrajkaškog odbora tijekom pregovora s upravom državne tvrtke nisu ostvarili dogovor, pirotehničari tvrtke Mungos razminiranje d.o.o. nastavljaju štrak pred Ministarstvom unutarnjih poslova.

Vezani članci Policija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Domino-efekt: Nakon štrajka prosvjetara mnogi bi veće koeficijente, iz sindikata policije poručuju - prihvatit ćemo i dodatke Štrajkaši prosvjeduju (Foto: Dnevnik.hr) Nastavljen prosvjed u Đuri Đakoviću, podržali ih i prosvjetari iz okolnih škola: "Nećemo razgovor, hoćemo rješenja"!

Predstavnici štrajkaši su primljeni na sastanak u ministarstvo, ali kako nisu došli do zajedničkog rješenja, pirotehničari su najavili štrajk u ponedjeljak u 10 sati.

Iako su najavili štrajk, nadaju se nastavku razgovora, ovoga puta s tehničkim ministrom Vlahom Orepićem i opozvanim predsjednikom Vlade Tihomirom Oreškovićem.

Štrajk u jedinoj državnoj tvrtki za razminiranje započeo je u utorak nakon prekida procesa kolektivnog pregovaranja, nesupješnog okončanja postupka mirenja i neprihvaćanje sindikalnih zahtjeva za povećanjem plaće na 15.000 kuna brutto.