Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mrvelj ubijen zbog 5000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građevinskog poduzetnika Zorana Mrvelja najvjerojatnije je ubio 40-godišnji muškarac zbog duga od 5000 eura, a na sud će biti prepraćen danas ili sutra.

Osumnjičeni muškarac još se nalazi na kriminalističkoj obradi, nakon koje će biti prepraćen istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda, rekao je načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec.

Pročitajte i ovo Velimir Bujanec Odlučio trgovački sud Propala tvrtka Velimira Bujanca obrisat će se iz sudskog registra: Dužna je više od 150.000 kuna Slika nije dostupna Borovec: Riješeno ubojstvo Zorana Mrvelja

Ostavio je otvorenu mogućnost da policija zbog obrade zatraži zadržavanje za dodatna 24 sata, što znači da bi osumnjičeni na sud bio priveden sutra. 

>> Borovec: Riješeno ubojstvo Zorana Mrvelja

>> Ubojstvo u Vrapču: Ubijen krijumčar i kamatar?

Građevinski poduzetnik Mrvelj, koji je po pisanju medija bio prijavljivan zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, ubijen je u utorak između 12 i 17 sati u mercedesu zagrebačkih oznaka na Manterovčaku. 

Mediji navode da su vozilo u kojem je ubijeni pronađen susjedi vidjeli oko 11,30 sati, a slučaj su prijavili jer im je bilo sumnjivo što je duže vrijeme bio upaljen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene