Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubojstvo u Vrapču: Ubijen krijumčar i kamatar?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija potvrdila je danas da je ubijen muškarac koji je jučer poslijepodne mrtav pronađen u mercedesu na Gornjem Vrapču Zoran Mrvelj.

Mrvelj je punih pet sati sjedio u automobilu i to upaljenog motora. Susjedi su prolazili, ali su mislili da vozač spava.

Pročitajte i ovo Uspjeh hrvatskog znanstvenika u istraživanju halucinacija - 1 Želi uključiti FER, Vrapče... Otkriće našeg mladog znanstvenika o kojem pišu svjetski mediji: "Lakše je pomoći teško oboljelima kad imate alat" Anja Perković Ne terenu inspekcija i policija FOTO Užasan prizor uznemirio stanovnike zagrebačkog Gornjeg Vrapča: "Boli me srce. Ovo je strašno"

Muškarac se jučer zlatnim mercedesom CLS dovezao na parkiralište na Manterovčaku u Gornjem Vrapču, prišao mu je ubojica i prostrijelio glavu nakon čega je pobjegao.

Prozor Mercedesa je bio poluotvoren kada su istražitelji došli na mjesto zločina. U automobilu i oko njega nije pronađeno nikakvo oružje. Ubojica je 42-godišnjeg Mrvelja vjerojatno zaskočio iz 'zasjede'. 

U automobilu je pronađen jučer oko 17 sati te je odvezen na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Policija cijeli dan ispituje stanovnike Vrapčanske ulice Manterovčak. Na samom mjestu zločina, navodno nije bilo većihi materijalnih dokaza, a ubojicu nije nitko vidio ni čuo. 

Mrvelj, po zanimanju geodet, slovio je kao građevinski poduzetnik. Njegovo ime se spominje u vezama s osobama iz zagrebačkog podzemlja. Neslužbeno doznajemo da je poznat policiji zbog iznuda, droga, krijumčarenja automobila i kamatarenja.

U automobilu kraj beživotnog tijela, navodno je pronađen njegov mobitel. Ispis telefonskih poziva mogao bi dovesti do ljudi koji imaju saznanja o njegovim postupcima u posljednjih nekoliko dana. 

Je li u pitanju obračun građevinske mafije, zagrebačkog podzemlja, ili je motiv neke druge prirode?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene