Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagodio se s USKOK-om

Mravak priznao da je pribavio mito za HDZ?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mravak je priznao kako je 2007 godine, po nalogu tadašnjeg glavnog rizničara HDZ-a Mladena Barišića, za HDZ pribavio 600 000 kuna.

Njegov odvjetnik Branko Šerić potvrdio je da je počeo proces dogovaranja koji treba potvrditi optužno vijeće. 'U jednom trenutku sam rekao da će njegovo kazivanje doći do neba, sad se usuđujem reći da će doći i do oblaka', istaknuo je Branko Šerić, odvjetnik Ivana Mravka.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Nekadašnji direktor Hrvatske elektroprivrede u ponedjeljak je sklopio nagodbu s USKOK-om,  piše Vjesnik. Mravak je priznao da je 2007. po nalogu tadašnjega glavnog rizničara HDZ-a Mladena Barišića za HDZ pribavio 600.000 kuna, u zamjenu za zatvorsku kaznu od jedne godine i šest mjeseci.

Kako se radi o priznanju vezanom za slučaj Fimi Medija Ivan Mravak bi mogao biti prvi svjedok tužiteljstva u slučaju izvlačenja državnog novca preko tvrtke Nevenke Jurak.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene