Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mravak je priznao kako je 2007 godine, po nalogu tadašnjeg glavnog rizničara HDZ-a Mladena Barišića, za HDZ pribavio 600 000 kuna.


Njegov odvjetnik Branko Šerić potvrdio je da je počeo proces dogovaranja koji treba potvrditi optužno vijeće. 'U jednom trenutku sam rekao da će njegovo kazivanje doći do neba, sad se usuđujem reći da će doći i do oblaka', istaknuo je Branko Šerić, odvjetnik Ivana Mravka.

Vezani članci Lovro Kuščević USKOK traži novo skidanje imuniteta Lovri Kuščeviću, on za Dnevnik Nove TV poručuje: "Ne znam detalje, nemam što kriti" Zgrada u kojoj se nalazi sjedište DORH-a i USKOK-a Podignuta optužnica protiv 13 osoba: Krijumčarenjem migranata zaradili gotovo 100.000 eura

Nekadašnji direktor Hrvatske elektroprivrede u ponedjeljak je sklopio nagodbu s USKOK-om,  piše Vjesnik. Mravak je priznao da je 2007. po nalogu tadašnjega glavnog rizničara HDZ-a Mladena Barišića za HDZ pribavio 600.000 kuna, u zamjenu za zatvorsku kaznu od jedne godine i šest mjeseci.

Kako se radi o priznanju vezanom za slučaj Fimi Medija Ivan Mravak bi mogao biti prvi svjedok tužiteljstva u slučaju izvlačenja državnog novca preko tvrtke Nevenke Jurak.