Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronalazak tijela u zamrzivaču

Mostruozni zločin iz Palovca prenose i ugledni svjetski mediji

Naslovnice svjetskih medija o pronalasku tijela u zamrzivaču u Palovcu (Screenshot: Independent)
Naslovnice svjetskih medija o pronalasku tijela u zamrzivaču u Palovcu (Screenshot: Independent)
Aktualno Galerija Naslovnice svjetskih medija o pronalasku tijela u zamrzivaču u Palovcu (Screenshot: Yahoo News) Naslovnice svjetskih medija o pronalasku tijela u zamrzivaču u Palovcu (Screenshot: Yahoo News) Naslovnice svjetskih medija o pronalasku tijela u zamrzivaču u Palovcu (Screenshot: Fox News) Naslovnice svjetskih medija o pronalasku tijela u zamrzivaču u Palovcu (Screenshot: Fox News) Naslovnice svjetskih medija o pronalasku tijela u zamrzivaču u Palovcu (Screenshot: Independent) Naslovnice svjetskih medija o pronalasku tijela u zamrzivaču u Palovcu (Screenshot: Independent) Naslovnice svjetskih medija o pronalasku tijela u zamrzivaču u Palovcu (Screenshot: Daily Mail) Naslovnice svjetskih medija o pronalasku tijela u zamrzivaču u Palovcu (Screenshot: Daily Mail) +2 Naslovnice svjetskih medija o pronalasku tijela u zamrzivaču u Palovcu (Screenshot: Daily Mirror) Galerija 1/7 >>
Vijest o monstruoznom ubojstvu i pronalasku tijela nestale Jasmine Dominić u zamrzivaču nakon 18 godina, u kući njezine sestre, šokirala je osim Hrvatske i svijet. Od Amerike do Australije, brojni ugledni svjetski mediji i agencije prenijeli su tu vijest.

Slučaj pronalaska tijela Jasmine Dominić u zamrzivaču obiteljske kuće, koja je posljednji put viđena 2000. godine, a čiji je nestanak prijavljen tek 2005. godine, od subote ne silazi s naslovnica hrvatskih medija, a odjeknula je i izvan Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

Ugledni svjetski mediji prenose vijest o monstruoznom zločinu i pronalasku nestale osobe nakon 18 godina.

Američka novinska agencija Associated Press prenijela je vijest o zločinu koji je sablaznuo Hrvatsku, a vijest je završila i na naslovnici portala Fox News.

Britanski mediji pokazali su najveći interes za tu vijest pa su je prenijeli poznati tabloidi Daily Mail, Daily Mirror te ozbiljniji Independent. Većina svjetskih medija objavila je i fotografiju Jasmine Dominić preuzetu s MUP-ovih stranica.

Vijest je doprla i do dalekih Australije i Novog Zelanda, čiji su mediji također prenijeli šokantno rješenje slučaja nestale osobe iz Hrvatske. Novozelandski portal Stuff piše kako je hrvatska policija pronašla tijelo odavno nestale žene, a australski 9News prenosi i riječi glasnogovornika PU međimurske Nenada Riseka da je obitelj godinama policiju uvjeravala da se ona javljala obitelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene