Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mostovci poručuju da nisu oni ti koji su ukrali Božić, već da Hrvatima to već 20 godina rade neki drugi ljudi.


Oglasio se još jednom i MOST - na svojem Facebook profilu građanima žele sretne blagdane i objašnjavaju kako nisu oni ti koji su ukrali Božić, već da to Hrvatima već 20 godina rade neki drugi ljudi.  Poručuju i kako se njih napada teškim riječima, za razliku od onih koji su, kako kažu, opljačkali državu. Čvrstog stava punog kritika govore o koaliciji Hrvatska raste, ali i svojim partnerima iz Domoljubne koalicije.

Poruku Mosta prenosimo u cijelosti:

Vezani članci Zoran Milanović Milanović ima novu "žrtvu": U novoj objavi na Facebooku sasuo paljbu na kolumnista Dežulovića Ljubomorna žena ''Ti si bolesna u glavu'': Saznala da je suprug čestitao rođendan drugoj ženi pa napravila spektakl od toga

'Božić 2015. će zasigurno ostati zapamćen kako u Hrvatskoj, tako i u glavama i srcima petaestorice zastupnika MOST nezavisnih lista njihovih obitelji i prijatelja. Nasred smo oceana, a morski psi nam se približavaju. Koalicija Hrvatska raste nam nikada neće zaboraviti jer smo im uništili priliku da produže četverogodišnji nerad. Jedan dio javnosti nas gađa kamenjem jer se osjeća prevarenim, a naš trenutni partner u sporazumu o reformskoj vladi, Domoljubna koalicija, zasigurno nas smatra Mostom za dolazak na vlast. Nismo naivni ni slijepi. Samo trebamo vremena. Sada nam je Domoljubna koalicija partner. Za sada. Pokušaju li nas "usisati" - dižemo ruke od svega. Nakon debakla s Hrvatskom Raste, lomili smo se oko novih izbora. Ali treba biti realan: završili bismo opet u istoj pat poziciji. Ovo nam je bila jedina prilika za promjenu.

Dobili smo prvu bitku. Imamo nestranačkog stručnjaka koji zna upravljati velikim sustavima. Sva lica koja godinama gledamo na političkoj sceni više ne predstavljaju našu državu. Predstavlja je respektabilan čovjek, biznismen koji će, ako zna zaraditi za sebe, znati zaraditi i za Hrvatsku.

Naravno, budno ga pratimo. A sada idemo u bitku broj dva: reforme i promjene. Nećemo dozvoliti uhljebljivanje i kriminal. Nećemo dozvoliti ista lica na čelima ključnih resora. A što se tiče vas, dragi birači i Hrvatski građani - vas molimo za strpljenje.

Uvrede koje smo dobili zadnjih tjedana, vjerujemo, nisu izgovorene ni mnogim poznatim pljačkašima naše države. Dajte nam vremena, budite nam podrška. Po prvi puta imamo novu situaciju u Hrvatskoj. Pustite nas da se dokažemo.

Želimo vam miran i blagoslovljen Božić!

I ne zaboravite, nismo vam mi ukrali Božić. Kradu nam ga dvadeset godina. A mi vam ga, stručnim i nestranačkim mandatarom pokušavamo - vratiti.'

 

Božić 2015. će zasigurno ostati zapamćen kako u Hrvatskoj, tako i u glavama i srcima petaestorice zastupnika MOST...

Posted by MOST nezavisnih lista on Thursday, 24 December 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook