Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se HDZ

RAZOČARANJE U MOSTU Ostavljaju mogućnost da će se SDP ipak predomisliti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Grmoja iz Mosta objasnio je što će se dogoditi ako HDZ-ov odgovor bude kao SDP-ov.

U MOST-u su razoračani jer je SDP odbio oba njihova prijedloga. Ostavljaju mogućnost da se do utorka kada će MOST opet imati nacionalno vijeće SDP ipak predomisli i promijeni svoju odluku. Čekaju odgovor HDZ-a.

Pročitajte i ovo Božo Petrov "Izbrisat će Hrvate" Petrov se obrušio na HDZ: "Protiv smo da se Hrvate šalje u inozemstvo, a dovodi svjetsku sirotinju" Andrej Plenković i Karlo Ressler Uoči izbora HDZ oštro startao novu kampanju i napao SDP: "Štetočine! Išli su protiv nacionalnih interesa"

U MOST-u uvjeravaju kako ne bi dopustili da u trodijelnoj Vladi sjede ljudi protiv kojih se vode kazneni postupci i da su se protiv takvih uvijek borili.

'Ako odgovor bude isti kao onaj SDP-a onda će oni morati sami, te dvije najveće stranke pronaći izlaz iz ove pat pozicije, ako HDZ odgovori pozitivno na oba ova prijedloga nastavit ćemo razgovore s tim da ćemo sačekati dan dva SDP jer vremena više nema, ali ćemo ostaviti otvorena vrata jer želimo da dođe do te trojne vlade, reformske vlade', rekao je glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene