Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nikola Grmoja iz Mosta objasnio je što će se dogoditi ako HDZ-ov odgovor bude kao SDP-ov.


U MOST-u su razoračani jer je SDP odbio oba njihova prijedloga. Ostavljaju mogućnost da se do utorka kada će MOST opet imati nacionalno vijeće SDP ipak predomisli i promijeni svoju odluku. Čekaju odgovor HDZ-a.

Vezani članci Peđa Grbin i Božo Petrov SDP i Most o najavi da bi cjepivo moglo biti uvjet za dobivanje potpore: ''Protivimo se tome da bezglavu epidemijsku politiku Vlade spašavaju poduzetnici'' Nikola Grmoja Grmoja šokirao izjavama i izazvao niz reakcija: "Jedna od skandaloznijih izjava nekog saborskog zastupnika''

U MOST-u uvjeravaju kako ne bi dopustili da u trodijelnoj Vladi sjede ljudi protiv kojih se vode kazneni postupci i da su se protiv takvih uvijek borili.

'Ako odgovor bude isti kao onaj SDP-a onda će oni morati sami, te dvije najveće stranke pronaći izlaz iz ove pat pozicije, ako HDZ odgovori pozitivno na oba ova prijedloga nastavit ćemo razgovore s tim da ćemo sačekati dan dva SDP jer vremena više nema, ali ćemo ostaviti otvorena vrata jer želimo da dođe do te trojne vlade, reformske vlade', rekao je glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook