Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez težih ozljeda

Moskva: Hrvatski državljanin napadnut u razbojstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski državljanin Mladen Obrad, koji je prošli tjedan pretučen u Moskvi, operiran je i nalazi se u bolnici, objavilo je u srijedu Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

Obrad, koji je napadnut pred zgradom u kojoj stanuje u Moskvi, operiran je i napad ne bi trebao ostaviti teže tjelesne posljedice, navode u ministarstvu. Po informacijama kojima raspolaže MVPEI, riječ je o razbojstvu, a moskovska policija i liječničke službe trebale bi u srijedu popodne objaviti pojedinosti o cijelom slučaju.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

>> U Moskvi pretučen hrvatski državljanin

Obrad je pod stalnom liječničkom skrbi, a djelatnici hrvatskog veleposlanstva u Moskvi u stalnom su kontaktu s njim i članovima njegove obitelji te mu pružaju svu potrebnu pomoć koja je uobičajena u takvim slučajevima, kažu u MVPEI-u. Pozivajući se na izvore iz moskovske policije, ruski mediji objavili su da je 4. travnja u 22.15 sati po moskovskom vremenu Obrad (1938.) dovezen u bolicu s teškim ozljedama glave. Po riječima očevidaca, pretukle su ga dvije nepoznate osobe ispred njegove zgrade, a po jednoj od verzija svrha napada je pljačka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene