Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U teškom stanju

U Moskvi pretučen hrvatski državljanin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski državljanin pretučen je u Moskvi i nalazi se u bolnici u teškom stanju, javili su u utorak ruski mediji, koji se pozivaju na izvore iz moskovske policije.

'Policiji je javljeno iz bolnice da je 4. travnja u 22.15 sati (po moskovskom vremenu) dovezen hrvatski državljanin Mladen Obrad rođen 1938. godine s teškom ozljedom glave', rekao je izvor u moskovskoj policiji čiju izjavu prenosi jedan od ruskih medija. Po riječima očevidaca, pretukle su ga dvije nepoznate osobe ispred njegove zgrade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strava u Makarskoj Opljačkali ga i prebili nasmrt: Policija uhitila troje ljudi, jedan napadač pokušao pobjeći iz zemlje Slika nije dostupna U centru Rijeke Završeno kriminalističko istraživanje: Udario muškarca, on pao na tlo i kasnije preminuo od ozljeda

Napad zbog pljačke?

Drugi medij javlja da je pretučen 71-godišnji hrvatski državljanin, ne navodeći njegovo ime, te da se nalazi u bolnici u teškom stanju. 'Okolnosti napada se utvrđuju, a trenutačno nije moguće ispitati ozlijeđenoga jer je u teškom stanju. Po jednoj od verzija, svrha napada bila je pljačka', navodi se u medijskom izvješću.

'Mi zasad ne možemo potvrditi ni jednu ni drugu verziju priče. Kontaktirali smo naše veleposlanstvo u Moskvi koje je zatim kontaktiralo policiju u Moskvi, no, oni im još nisu dali informacije o napadu na hrvatskog državljanina', rekao je Hrvoje Debač iz glasnogovorništva Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene