Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je osoba omiškoj policiji javila da je vidjela dvije peraje koje, po njegovom mišljenju, ne pripadaju dupinima, pa pretpostavlja se vjerojatno radi o morskom psu.


Dojavu o viđenju dvije peraje potencijalno opasne životinje na predjelu Krila Jesenice - Suhi Potok, zaprimila je policija u Omišu jučer oko 18:30 sati, potvrdili su za Dnevnik.hr u PU splitsko-dalmatinskoj. Građanin je tvrdio da peraje koje je vidio ne pripadaju dupinima.

Vezani članci Devastiran spomenik Dr. Franje Tuđmana - 1 VIDEO Nakon Tita na red došao i Franjo Tuđman: Pogledajte kako su vandali zašarali spomenik prvom hrvatskom predsjedniku Splitska policija Udarila ga bocom po glavi, zalila pivom i uzela novac, a njezin pomoćnik iskoristio situaciju i ukrao mu bankovnu karticu

U policiji napominju kako su obavili sve radnje u njihovoj nadležnosti, ali ni jednog morskog psa u blizini obali nisu uočili.

Preživio napad bijele psine: 'O moj Bože, umrijet ću. To je to.'

Izvijestili su Lučku kapetaniju da upozore kapetane trajekta koji plove na tim linijama da obrate pozornost na moguće peraje morskih pasa, te Centar 112 da s ovom informacijom upoznaju Institut za oceanografiju i ribarstvo.

Međutim, viđenje sumnjivih peraja i dalje se temelji samo na samo jednoj dojavi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook