Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je osoba omiškoj policiji javila da je vidjela dvije peraje koje, po njegovom mišljenju, ne pripadaju dupinima, pa pretpostavlja se vjerojatno radi o morskom psu.


Dojavu o viđenju dvije peraje potencijalno opasne životinje na predjelu Krila Jesenice - Suhi Potok, zaprimila je policija u Omišu jučer oko 18:30 sati, potvrdili su za Dnevnik.hr u PU splitsko-dalmatinskoj. Građanin je tvrdio da peraje koje je vidio ne pripadaju dupinima.

Vezani članci Davor Božinović (Foto: Milan Sabic/PIXSELL) Ministar Božinović potvrdio: U Gorskom kotaru teže ozlijeđen migrant, operiran je u riječkoj bolnici Alen Barta (Foto: Dnevnik.hr) Šef PNUSKOK-a koji je pijan sletio u jarak dobio je novčanu kaznu i ostaje tri mjeseca bez vozačke

U policiji napominju kako su obavili sve radnje u njihovoj nadležnosti, ali ni jednog morskog psa u blizini obali nisu uočili.

Preživio napad bijele psine: 'O moj Bože, umrijet ću. To je to.'

Izvijestili su Lučku kapetaniju da upozore kapetane trajekta koji plove na tim linijama da obrate pozornost na moguće peraje morskih pasa, te Centar 112 da s ovom informacijom upoznaju Institut za oceanografiju i ribarstvo.

Međutim, viđenje sumnjivih peraja i dalje se temelji samo na samo jednoj dojavi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook