Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu uočeni

Omiš: Vidio dvije peraje, policija tražila morske pse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba omiškoj policiji javila da je vidjela dvije peraje koje, po njegovom mišljenju, ne pripadaju dupinima, pa pretpostavlja se vjerojatno radi o morskom psu.

Dojavu o viđenju dvije peraje potencijalno opasne životinje na predjelu Krila Jesenice - Suhi Potok, zaprimila je policija u Omišu jučer oko 18:30 sati, potvrdili su za Dnevnik.hr u PU splitsko-dalmatinskoj. Građanin je tvrdio da peraje koje je vidio ne pripadaju dupinima.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

U policiji napominju kako su obavili sve radnje u njihovoj nadležnosti, ali ni jednog morskog psa u blizini obali nisu uočili.

Preživio napad bijele psine: 'O moj Bože, umrijet ću. To je to.'

Izvijestili su Lučku kapetaniju da upozore kapetane trajekta koji plove na tim linijama da obrate pozornost na moguće peraje morskih pasa, te Centar 112 da s ovom informacijom upoznaju Institut za oceanografiju i ribarstvo.

Međutim, viđenje sumnjivih peraja i dalje se temelji samo na samo jednoj dojavi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene