Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

MORH je u stanje pripravnosti stavio još vojnika ako bude potrebe.


Osam aviona i 20 vojnika u subotu sudjeluju u gašenju požara na četiri požarišta, izvijestilo je Ministarstvo obrane (MORH).

Vezani članci Blaženko Boban Je li bilo zastare? Policija se konačno oglasila o slučaju paljenja filmskog seta Blaženko Boban Dok se policija još ne oglašava o paležu u Saloni, Bobanovi protukandidati imaju što reći: "To je puno veća šteta nego dvije daske, nekome fale dvije daske u glavi ako to ne vidi"

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO-a) od jutra gase požare kod Labina, u mjestu Plavno, na Pelješcu i na Učkoj.

Požar kod Plomina ugašen, kod Kršana i Kožljaka pod kontrolom

U gašenju požara kod Labina u Istarskoj županiji angažirana su tri Canadaira CL-415, na požarištu u mjestu Plavno-Predio Bobija u Šibensko-kninskoj županiji dva Air Tractora AT-802, na poluotoku Pelješcu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji dva Canadaira CL-415, a na požarištu na Učki angažiran je jedan Canadair CL-415.

Također, 20-tak vojnika OS RH zajedno s vatrogascima aktivno sudjeluje u gašenju požara na poluotoku Pelješcu, a ostali su u pripravnosti, stoji u priopćenju MORH-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook