Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji dizajneri predstavljaju kolekcije

Modno događanje 'KoRčUlA inspirira' i ove godine otvara svoja vrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treće izdanje modnog događanja KoRčUlA inspirira samo što nije započelo. Gosti će moći uživati u kolekcijama najboljih korčulanskih dizajnera.

Nakon godinu dana čekanja i pripremanja, svoje treće izdanje doživjeti će najveći modni događaj na Otoku Korčuli - radi se naravno o dobro poznatom događaju 'KoRčUlA inspirira' .

Pročitajte i ovo Mina kod Lumbarde na Korčuli Policija šuti VIDEO U moru našeg turističkog raja leži ogromna mina, načelnica šokirana: "Imamo bombu? Prvi put čujem za to" Požar na automobilu, ilustracija 1,44 promila Drama na Korčuli: Pijan dvaput sletio s ceste, automobil se zapalio i izgorio

Uz velike izmjene u organizaciji samog događaja, tim projekta KoRčUlA inspirira pod vodstvom Lane Fillipi Brkić odlučilo je cijelu organizaciju dovesti na jedan viši i jači nivo. Od ove godine u realizaciju projekta uključen je i jedan hrvatski modni bloger, Nikola Grbin.

'Ove smo godine sve željeni dovesti na još jedan veći nivo za sve – i publiku i dizajnere. Nakon dvije godine rada odlučili smo se profilirati kao događanje koje će u budućnosti biti prepoznato kao jedno od najboljih gdje će svi moći vidjeti najbolje od nakita koji se proizvodi na Korčuli. Naravno, tu imami i dvije dizajnerice koje se bave odjećom, ali naglasak je i dalje na nakitu, te je to naša nit vodilja jer to još nigdje u Hrvatskoj ne postoji. Ove smo godine okupili najjača imena u izradi nakita od Koralja i Školjaka. Također zahvaljujući Nikoli ove godine smo postavili kompletan protokol da sve protekne kako i treba biti, a za vizuale smo zadužili našeg trenutno najjačeg dizajner koji redovno svoje kolekcije izlaže u sklopu FASHION.HR-a, Ivan Alduk',  izjavila je Lana Fillipi Brkić.

Kao vizažistica ove godine angažirana je Smilja Đurić jedna od najboljih vizažistica na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Video wall omogućila je poznata umjetnica rodom sa Korčule koja tokom godine radi u Londonu, Edita Pecotić. Za potrebe svoje izložbe postavila je kameru cijelu godinu na svoj prozor u gradu i snimala svaki dan 0-24h/365 dana. Kako je taj projekt ispao ekskluzivno će posjetitelji moći vidjeti na događaju KoRčUlA inspirira.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene