Mladen Karlić (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL)
Mladen Karlić (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL) Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL

Odgovor na pitanje zašto mladi masovno odlaze iz Hrvatske pokušao je dati HDZ-ov saborski zastupnik Mladen Karlić, koji ujedno drži i funkciju predsjednika Gradskog vijeća Vinkovaca. Barem tako tvrdi tamošnji SDP-ov gradski vijećnik Damir Rimac.


Na sjednici Gradskog vijeća u utorak Mladen Karlić rekao je da je "odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život". To su riječi koje je na svom profilu na Facebooku prenio SDP-ov gradski vijećnik Damir Rimac.

Vezani članci Majka preminule djevojčice Monstruozni zločin: Nakon smrti pretučene djevojčice majci sada prijeti do 15 godina zatvora, pogledajte za što se točno tereti Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Buljan Flander oštro: "Struka bi trebala više raditi na zaštiti prava djeteta, jer kao da smatramo da je roditelj i vlasnik djeteta pa mu treba dijete vratiti pod bilo koju cijenu"

''Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Mladen Karlić izjavio je 'kako je odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život'. Najoštrije osuđujem ovakvu izjavu prvenstveno kao roditelj jedne gimnazijalke koja je odlična učenica, ali i kao osoba koja je dugo vremena u lokalnoj politici'', napisao je Rimac.