Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Splićani poručuju

'Mjesec dana je do Božića, budite sretni!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Točno je mjesec dana do Božića. Gradovi su već pomalo okićeni, stigla je i prava zima. Splitska ekipa Nove TV prošetala je gradom i otkrila kako je najvažniji božićni ugođaj onaj koji vlada u našim srcima.

Sveta Kata, snijeg na vrata, glasi stara narodna. Iako snijega nema, sve je nekako sivo. Ali splitskim obiteljima ne smeta ni sivo nebo ni siva hrvatska ekonomija: 'Jer smo zajedno. Ljudi budite sretni, radujte se. Iza oblaka je sunce. Dosta je da ima novca za osnovno', poručuju Splićani.

Pročitajte i ovo Ilustracija Krvav Božić 14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima Dijete u potrebi - 3 Treba im pomoć Božićno čudo u Baranji - Dječak koji se bori s teškom bolesti sve je šokirao: "Bile su suze radosnice, ne mogu vam ni opisati"

Mjesec dana je do Božića, a kako nam ovaj period ne bi prošao samo u lažnom šarenilu i maštanju o skupim darovima, vrijeme je da zastanemo i uz najdraže ljude shvatimo što nas čini zaista sretnima a ne stoji - ništa.

'Meni čine sretnom male stvari. Kad vidim goluba, grančicu koja se njiše, čovjeka koji je nasmijan, dvoje kada se ljube. Kažu neki - ajme ljube se. Ma nek se ljube, kad će ako neće sada. Bilo bi bolje da se ljube i u starosti a ne samo u mladosti', kazala je jedna Splićanka. 

'Meni je najljepše kad dođen kući i nađem svoju nevjestu dobru i unuke. A nesretna sam jer mi je sin puno na terenu a nije plaću dobio od 7. mjeseca. Ali kada dođe kući svi se oko stola smijemo', dodala je druga.

A ako i vas polako ispunjava božićni duh i to želite podijeliti sa svojim obiteljima i prijateljima - ne zaboravite da to možete ako se uključite u stvaranje milijunske čestitke Nove TV. Sve što trebate napraviti je snimiti svoje blagdanske želje i poslati ih nama na Dnevnik.hr. Od vaših ćemo želja mi napraviti - najveću blagdansku čestitku!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene