Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je iz zabavnog programa svoje Pink TV izbacio hrvatsku glazbu i kinematografiju te u informativnim emisijama blatio hrvatske proizvode, Željko Mitrović za danas je najavio novu 'ofenzivu' u svojem obračunu s Hrvatskom.


Mitrović je, naime, izdao je nalog da se danas svih pet zrakoplova njegove kompanije zajedno s odvjetnicima uputi na pet različitih lokacija.

Vezani članci Schengen - 1 Kakav je život u Schengenu i po čemu je to mjesto poznato? "Prije 40 godina, kad biste prelazili granicu, morali ste katkad čekati satima" Turistička elita u Londonu - 5 Turistička elita okupila se u Londonu: I hrvatske snage su tamo, bilježimo nevjerojatan rast posjeta, a jedan grad čini se da je obožavan

Zrakoplovi bi trebali poletjeti za London, Bruxelles, Berlin, Strasbourg, ali i u Hrvatsku, a odvjetnici će, kako je najavljeno, sa sobom imati opsežnu dokumentaciju o, kako su kazali, 'selektivnom provođenju propisa u Hrvatskoj, nezakonitom poslovanju carinskih tijela u RH kao i dokumentaciju kojom će se ukazati na korupciju unutar različitih hrvatskih državnih institucija'.

Podsjetimo, Mitrović je u protuhrvatsku kampanju krenuo zato što je hrvatska carina, nakon što mu je zaplijenila 10 milijuna eura vrijednu jahtu u Dubrovniku, istu stavila na dražbu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju