Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je iz zabavnog programa svoje Pink TV izbacio hrvatsku glazbu i kinematografiju te u informativnim emisijama blatio hrvatske proizvode, Željko Mitrović za danas je najavio novu 'ofenzivu' u svojem obračunu s Hrvatskom.


Mitrović je, naime, izdao je nalog da se danas svih pet zrakoplova njegove kompanije zajedno s odvjetnicima uputi na pet različitih lokacija.

Vezani članci Gordan Grlić Radman i Mike Pompeo Ministar Grlić Radman najavio ukidanje viza za SAD: "Ispunili smo sve uvjete..." Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Nije joj dugo trebalo: Stalloneova kći objavila prve fotografije s ljetovanja u Hrvatskoj

Zrakoplovi bi trebali poletjeti za London, Bruxelles, Berlin, Strasbourg, ali i u Hrvatsku, a odvjetnici će, kako je najavljeno, sa sobom imati opsežnu dokumentaciju o, kako su kazali, 'selektivnom provođenju propisa u Hrvatskoj, nezakonitom poslovanju carinskih tijela u RH kao i dokumentaciju kojom će se ukazati na korupciju unutar različitih hrvatskih državnih institucija'.

Podsjetimo, Mitrović je u protuhrvatsku kampanju krenuo zato što je hrvatska carina, nakon što mu je zaplijenila 10 milijuna eura vrijednu jahtu u Dubrovniku, istu stavila na dražbu.