Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun s Hrvatskom

Mitrović po Europi šalje avione s dokumentacijom o korupciji u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je iz zabavnog programa svoje Pink TV izbacio hrvatsku glazbu i kinematografiju te u informativnim emisijama blatio hrvatske proizvode, Željko Mitrović za danas je najavio novu 'ofenzivu' u svojem obračunu s Hrvatskom.

Mitrović je, naime, izdao je nalog da se danas svih pet zrakoplova njegove kompanije zajedno s odvjetnicima uputi na pet različitih lokacija.

Pročitajte i ovo Pripreme za dolazak aviona Rafale u Hrvatsku - 3 Borbeni avioni FOTO Prvih šest aviona Rafale u Hrvatskoj za nekoliko tjedana: "Za mene je to bilo ispunjenje dječačkog sna" Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019.

Zrakoplovi bi trebali poletjeti za London, Bruxelles, Berlin, Strasbourg, ali i u Hrvatsku, a odvjetnici će, kako je najavljeno, sa sobom imati opsežnu dokumentaciju o, kako su kazali, 'selektivnom provođenju propisa u Hrvatskoj, nezakonitom poslovanju carinskih tijela u RH kao i dokumentaciju kojom će se ukazati na korupciju unutar različitih hrvatskih državnih institucija'.

Podsjetimo, Mitrović je u protuhrvatsku kampanju krenuo zato što je hrvatska carina, nakon što mu je zaplijenila 10 milijuna eura vrijednu jahtu u Dubrovniku, istu stavila na dražbu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene