Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tereziji Jakić koja je prije nekoliko dana evakuirana iz svoje kuće u Gunji, dogodio se malo vjerojatan, dirljiv trenutak.


Terezija Jakić, koja je trenutačno smještena u Slavonskom Brodu, u svojoj kući u Gunji ostavila je sve što ima. Kaže da se spremala za svakodnevne obveza kada je evakuirana i mislila je da je sve izgubila, piše Brod portal.

Vezani članci Slika nije dostupna Sjećate se premijerove izjave o puknutoj cijevi u Gunji? Ta priča ima i nastavak Slika nije dostupna VIDEO - GRAFIT iz Gunje sve govori...

Ovo nije prvi put da je Terezija izbjeglica. I prije više od 20 godina zbog rata je morala s obitelji napustiti dom. Vratili su se i obnovili kuću, a sada su opet ostali bez svega.

Mislila je da je ostala bez svega uključujući 15 pilića za koje je smatrala da je izgubila i da ih je 'poklala' voda.

Štete od poplava i do 500 milijuna kuna, Vlada obećaje pomoć svima

Čuvši to u eteru Radio Slavonije, Marko, ronilac iz Zagreba koji je posljednjih dana pomagao u Gunji, javio se da bi obavijestio gospođu Tereziju da je spasio piliće, a susjed bijelog miša u krletci i danima ih hranio.

Ovo je jedna u nizu nevjerojatnih priča koje čujemo ovih dana koje pokazuju što službe za spašavanje rade u poplavljenim područja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook