Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saznala preko radija

Dirljiva priča iz Gunje: Mislila da je izgubila sve, no ronilac joj spasio piliće, a susjedi hrčka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tereziji Jakić koja je prije nekoliko dana evakuirana iz svoje kuće u Gunji, dogodio se malo vjerojatan, dirljiv trenutak.

Terezija Jakić, koja je trenutačno smještena u Slavonskom Brodu, u svojoj kući u Gunji ostavila je sve što ima. Kaže da se spremala za svakodnevne obveza kada je evakuirana i mislila je da je sve izgubila, piše Brod portal.

Pročitajte i ovo Ante Mikulić poteškoće u razvoju Ante (6) napokon može u gradski vrtić: "Iza nas je šest godina borbe..." Potres u BiH Još jedan Opet se zatreslo tlo u blizini Hrvatske, građani javljaju: “Bio je kratak, ali intenzivan“

Ovo nije prvi put da je Terezija izbjeglica. I prije više od 20 godina zbog rata je morala s obitelji napustiti dom. Vratili su se i obnovili kuću, a sada su opet ostali bez svega.

Mislila je da je ostala bez svega uključujući 15 pilića za koje je smatrala da je izgubila i da ih je 'poklala' voda.

Štete od poplava i do 500 milijuna kuna, Vlada obećaje pomoć svima

Čuvši to u eteru Radio Slavonije, Marko, ronilac iz Zagreba koji je posljednjih dana pomagao u Gunji, javio se da bi obavijestio gospođu Tereziju da je spasio piliće, a susjed bijelog miša u krletci i danima ih hranio.

Ovo je jedna u nizu nevjerojatnih priča koje čujemo ovih dana koje pokazuju što službe za spašavanje rade u poplavljenim područja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene