Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BORBA ZA SVAKI GLAS

Mišić za Marića, Lovrinović protiv: "On ima razloge zašto je to učinio"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Lovrinović, predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku, otkrio je zašto će on glasati za smjenu ministra Zdravka Marića, a njegov stranački kolega Ivica Mišić će biti protiv smjene.

Glasovat ću za opoziv ministra Zlatka Marića, potvrdio je Ivan Lovrinović, saborski zastupnik stranke Promijenimo Hrvatsku za Vijesti Nove TV. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lokalni izbori 2017. Lovrinović: Park Trnjanska Savica simbol je uništavanja zelenih površina u Zagrebu Slika nije dostupna Kriza Vlade Sinčić otkrio kako će glasovati ukoliko dođe do rasprave o raspuštanju Sabora

Na činjenicu da će njegov stranački kolega Ivica Mišić podržati Marića, Lovrinović odgovara da oni nisu Partija, ali da mora priznati da bi bilo jednostavnije da obojica imaju isti stav.

"On ima razloge zašto je to učinio, nama je objasnio. Iz jednostavnog razloga, on je poduzetnik, zna da ovo nanosi veliku štetu gospodarstvu. Sigurno ovo nije napravio koristoljublja, nije ovo borba za funkcije", kaže Lovrinović, a na pitanje kako će se izjasniti Marin Škibola, nezavisni zastupnik koji je član njihovog zastupničkog kluba, nije htio odgovoriti.

Lovrinović smatra da su novi izbori realna opcija. "Ako je već ova politička lakrdija došla do te razine da vrijeđa inteligenciju građana, onda barem napravimo uštedu pa neka izbori budu 4. lipnja, zajedno s drugim krugom lokalnih izbora", rekao je Lovrinović.

Za krizu vlasti odgovornim smatra Most kojeg smatra odgovornim za krizu. "Most je praktično izazvao ovu krizu kao i prošle godine i moramo već jednom reći stop ovakvim situacijama", rekao je Lovrinović.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene