Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Luka Mišetić, odvjetnik generala Gotovine ponovno se oglasio na svom Twitter profilu, ovoga puta u svezi današnje presude Haradinaju.


Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju oslobodio je Ramusha Haradinaja, Lahija Brahimaja i Idriza Balaja. Iako je presudom utvrđeno da se dio zločina navedenih u optužnici, od ubojstava do zlostavljanja, doista i dogodio, vijeće je utvrdilo da trojica optuženih za njih nisu kriva.

Vezani članci Darko Radman Zadarski pedijatar osuđen na godinu dana zatvora zbog smrti šestogodišnjaka Marian Kočner oslobođen sumnje da je naručio ubojstvo novinara Jana Kuciaka - 1 Slovački biznismen osumnjičen da je naručio ubojstvo novinara Jana Kuciaka oslobođen optužbi

>> Kosovo slavi, Srbi ogorčeni!

Ovu presudu je na svom Twitter profilu prokomentirao i Luka Mišetić, odvjetnik generala Gotovine koji je srbijanskoj vladi poručio da ne krivi Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju, već Carlu del Ponte.

Napisao je i da je oslobađajućim presudama Haradinaju, Oriću, Gotovini, Čermaku, Markaču i Haliloviću zauvijek okaljana ostavština bivše glavne tužiteljice.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook