Miroslav Škoro (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Miroslav Škoro (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Nakon što se otvorila tema predizbornih sučeljavanja kandidata za predsjednika, Miroslav Škoro poručio je da će se on pozivima odazvati. Bocnuo je aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i oštro prozvao Zorana Milanovića.


''Onaj tko želi biti hrvatski predsjednik ne smije bježati od toga'', komentirao je na svom profilu na Facebooku kandidat za predsjednika Miroslav Škoro komentirajući sučeljavanja. Dodao je da će se s radošću odazvati svakom sučeljavanju s gospođom Grabar-Kitarović i gospodinom Milanovićem.

Vezani članci Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Škoro napao Milanovića zbog plakata na Trpinjskoj cesti: "Nije normalno da ovakav ignorant bude predsjednik Hrvatske" Radimir Čačić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Reformisti će na predsjedničkim izborima podržati Milanovića: "Osigurat ćemo 20.000 potpisa"

''Nadam se da će aktualna predsjednica dobiti dozvolu premijera da se odazove ovom izazovu. Ovom prigodom javno upućujem zamolbu organizatorima da sučeljavanja budu nakon podne, da se gospodin Milanović stigne razbuditi'', poručio je Škoro. Milanovića je pozvao da na sučeljavanja ponese ugovore s klijentima s kojima je radio posljednje tri godine. ''Nema skrivanja iza poslovne tajne jer hrvatska javnost mora znati jesu li oni koji su financirali gospodina Milanovića, nakon što je prestao biti premijer, vraćali neke stare dugove ili su pak u njega ulagali za slučaj da pobijedi na predsjedničkim izborima'', zaključio je Škoro.