Kandidat za predsjednika Miroslav Škoro na Dan neovisnosti predstavio je prvi spot u kampanji. Hrvatske pejzaže i znamenitosti prati glazba iz njegove pjesme.

Galerija


"Devet stoljeća nismo odustali od sna o neovisnoj Hrvatskoj. Ostvarili smo ga uz veliku žrtvu i unatoč brojnim preprekama. Danas imamo svoju državu, ali ona nije onakva kakvu smo sanjali. Obećajmo sebi i svojoj djeci da nećemo odustati od sna o uspješnoj Hrvatskoj bez društvene nepravde, klijentelizma i korupcije! Sretan Dan neovisnosti i neka vječno živi naša Hrvatska!", objavio je na svojoj službenoj Facebook stranici predsjednički kandidat Miroslav Škoro. 

Vezani članci Sučeljavanje na Novoj TV (Foto: PIXSELL) Novac ih opet posvađao: "Osobu koja vam je dala kredit postavili ste u upravu banke. Ako to nije korupcija, ne znam što je" Miroslav Škoro Miroslav Škoro otkrio što će učiniti u 2. krugu izbora: "Puno vas mi je slalo poruke. Ja ću na listiću zaokružiti broj 3"

Na Dan neovisnosti objavio je i prvi službeni spot u ovoj kampanji. Dok se vrte kadrovi hrvatskih kulturnih i prirodnih zanemenitosti, u pozadini se čuje glazba njegove pjeseme "Sude mi". 

"Upijajući ljepotu domovine, često je uzimamo zdravo za gotovo. Često zaboravimo koliko smo sanjali promjene. Ne zaboravimo snove", poručuje Škoro u spotu. 

"Sad il' nikad", piše na kraju spota.