Kandidat za predsjednika Miroslav Škoro na Dan neovisnosti predstavio je prvi spot u kampanji. Hrvatske pejzaže i znamenitosti prati glazba iz njegove pjesme.

Galerija


"Devet stoljeća nismo odustali od sna o neovisnoj Hrvatskoj. Ostvarili smo ga uz veliku žrtvu i unatoč brojnim preprekama. Danas imamo svoju državu, ali ona nije onakva kakvu smo sanjali. Obećajmo sebi i svojoj djeci da nećemo odustati od sna o uspješnoj Hrvatskoj bez društvene nepravde, klijentelizma i korupcije! Sretan Dan neovisnosti i neka vječno živi naša Hrvatska!", objavio je na svojoj službenoj Facebook stranici predsjednički kandidat Miroslav Škoro. 

Vezani članci Miroslav Škoro bere grožđe (Foto: Dnevnik.hr) Kampanja u polju: Miroslav Škoro organizirao berbu grožđa pa pozvao novinare Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore (Foto: Dnevnik.hr) Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore: ''Što je više prijatelja, ne trebaju ti neprijatelji''

Na Dan neovisnosti objavio je i prvi službeni spot u ovoj kampanji. Dok se vrte kadrovi hrvatskih kulturnih i prirodnih zanemenitosti, u pozadini se čuje glazba njegove pjeseme "Sude mi". 

"Upijajući ljepotu domovine, često je uzimamo zdravo za gotovo. Često zaboravimo koliko smo sanjali promjene. Ne zaboravimo snove", poručuje Škoro u spotu. 

"Sad il' nikad", piše na kraju spota.