Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrhunac sukoba

Miroslav Škoro izlazi iz Domovinskog pokreta: "Točno je, zatražio sam ispisnicu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Škoro zatražio je ispisnicu iz Domovinskog pokreta. Svoje planove za budućnost nije želio otkriti.

Miroslav Škoro, utemeljitelj Domovinskog pokreta, zatražio je ispisnicu iz stranke u čijem je osnivanju sudjelovao i koja je do prije par mjeseci nosila njegovo ime.

Pročitajte i ovo Domovinski pokret "Sutra počinju pregovori" Radić: "Nismo tražili ministarstva. HDZ, za razliku od ljevice, ima pregovarački tim". Ćipe o izjavi o Plenkoviću: "Bilo je jedan u noći" Ivan Penava i Andrej Plenković Salve uvreda VIDEO Pogledajte kako su se donedavno častili Plenković i DP, a sad dogovaraju koaliciju: "To su kvarni ljudi, zli! S njima nećemo imati posla"

"Točno je", kratko je odgovorio porukom za DNEVNIK.hr.

Nije htio otkriti u kojem Klubu zastupnika u Saboru planira nastaviti svoje političko djelovanje.

Ovakav kraj Domovinskog pokreta kakvog je utemeljio, Miroslav Škoro najavio je još u četvrtak. Naime, v.d. predsjednika Domovinskog Pokreta Mario Radić ocijenio je da je cijeli niz Škorinih postupaka posve suprotan načelima DP-a te je u ime stranke zamolio Škoru da "DP ne bude njegov talac".

"Dragi Mario, dragi 'stranački prijatelji' iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva", napisao je, između ostalog, Škoro na Facebooku.

Miroslav Škoro u ponedjeljak je prvi put pred kamerama progovorio o previranjima u stranci kojoj je do nedavno bio na čelu. Tada je rekao kako je mislio da je njegova ostavka dobra za stranku te da bi intervju koji je dao u Dnevniku Nove TV možda mogao biti razlog da ga izbace iz Domovinskog pokreta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene