Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bocu s vodom nosi u Sabor

Miro Bulj upozorio na zagađenje rijeke Orašnice: "Ovo je problem koji oduzima budućnost našoj djeci"

Miro Bulj upozorio na zagađenje rijeke Orašnice (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Miro Bulj upozorio na zagađenje rijeke Orašnice (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Miro Bulj upozorio na zagađenje rijeke Orašnice (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Miro Bulj upozorio na zagađenje rijeke Orašnice (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Miro Bulj upozorio na zagađenje rijeke Orašnice (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Miro Bulj upozorio na zagađenje rijeke Orašnice (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Miro Bulj upozorio na zagađenje rijeke Orašnice (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/3 >>
Miro Bulj, Mostov kandidat za Europski parlament,, upozorio je na, kako kaže, ekološku katastrofu koja prijeti stanovnicima i Nacionalnom parku Krka.

Bulj se spustio do rijeke Orašnice i pokazao industrijski otpad u vodi koji je, ističe, u rijeku dospio iz tvornice DiV u Kninu. O tom je problemu uputio dopis ministru okoliša Tomislavu Ćoriću. Vodu iz Orašnice ulio je u plastičnu bocu i planira ju odnijeti u Sabor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Aktualna tema Što mislite o građanskim stražama na granici? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Davor Božinović izjave nakon vlade Smije li Bulj postaviti građansku stražu na granici? "Previše je tu populizma i politikantstva"

"Ovo pije narod šibenski, šibensko-kninski, plominski kraj. Odnijet ću im vodu u Sabor i neka oni piju što pije narod Dalmatinske zagore i Šibensko-kninske županije. Tražim od njih hitno rješavanje ovoga problema, ovo je problem koji oduzima budućnost našoj djeci", rekao je Bulj.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene