Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mirjana Hrga na Blog.hr-u: Mi novinari, 'narkomani'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirjana Hrga, novinarka, urednica i voditeljica na Novoj TV danas je započela i svoju karijeru blogerice. Mirjana se osvrnula na sebe kao javnu osobu te na činjenicu kakav skandal može izazvati jedna iskrena izjava, krivo shvaćena i neprofesionalno prenesena.

U svojem postu Mirjana Hrga je pokušala pojasniti genezu novinskih natpisa koji govore o njezinim narkomanskim iskustvima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 10 do 8: Ekskluzivni intervju s Mirjanom Pukanić Slika nije dostupna Q groznica je opasna jer oboljeli često ne prepoznaju simptome

Mirjana je, naime, nedavno gostovala u chatu gdje joj je postavljeno pitanje jeli ikada probala kakvu drogu i koju. Kako i u svojoj emisiji od gostiju očekuje točne odgovore, Mirjana smatra da bi bilo krajnje licimjerno lagati, pa je tako priznala da je u 26. probala pušiti marihuanu. 

'Učinila sam to namjerno, kako bih znala o čemu ljudi govore. Zaključila sam da je doživljaj potpuno bezvezan i ako nekome treba opuštanje, neka popije pivo', odgovorila je Mirjana na postavljeno pitanje.

>> mirjanahrga.blog.hr

Bezazleno priznanje imalo je široke odjeke. Tako se Mirjana sa svojim narkomanskim iskustvom našla na duplerici jednog lista s citatom kojeg nikada nije izgovorila, tik do Kate Moss i njezine nove kokainske afere. 

Drugi internetski portal zgrabio je senzacionalnu vijest te premio kako se Mirjana Hrga od stresnog radnog dana opuštala uz marihuanu. Još je jedan niskotiražni list objavio crticu o narkomanskom iskustvu poznatog TV lica. 

'Zašto je sve ovo važno – zato što je ovo školski primjer kako u nesretnoj Hrvatskoj, željnoj senzacija, nastaje bezvezna priča, sa krajnjim učinkom promoviranja nekih krivih vrijednosti, a onda neizbježno i narušavanjem ugleda osobe o kojoj se piše', piše Mirjana na svom postu objavljenom na Blog.hr-u.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene