Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivila nesreću, djevojčica ozlijeđena

Žalac o mogućem podizanju optužnice protiv nje: "Ništa ne očekujem, neka DORH i policija rade svoj posao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica Gabrijela Žalac poručila je da ne očekuje ništa od DORH-a u slučaju prometne nesreće koju je skrivila i u kojoj je ozlijeđena djevojčica (10).

"Ništa ne očekujem, neka DORH i policija rade svoj posao. Meni je najbitnije da je dijete dobro, da je curica došla kući", poručila je novinarima ministrica Gabrijela Žalac ispred zgrade Vlade. Bio je to njezin komentar na upit očekuje li da će DORH protiv nje podignuti optužnicu za nesreću koju je skrivila i u kojoj je ozlijeđena djevojčica (10).

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Ilustracija Podignuta optužnica Užas u Bjelovaru: 55-godišnja žena ostavila majku u teškim uvjetima i iskorištavala ju

Ministrica je novinarima dala do znanja da sve o stanju djevojčice zna i puno prije nego što to mediji misle. Naime, Žalac je to rekla na komentar novinara da je djevojčica puštena iz bolnice na kućnu njegu.

Podsjetimo, ministrica gabrijela Žalac protekle je subote izazvala prometnu nesreću u Vinkovcima, u kojoj je ozlijeđena djevojčica (10). Ministrica je pritom vozila s nevažećom vozačkom dozvolom, a medije je u ponedjeljak šokirala priznanjem da joj je vozačka nevaljana već više od dvije i pol godine.

Žalac je premijeru Plenkoviću ponudila svoju ostavku, no premijer je odbio taj prijedlog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene