Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) izrazilo je u utorak duboku zabrinutost i oštro osudilo napad Sjeverne Koreje koji je rezultirao vojnim i civilnim žrtvama u Južnoj Koreji, doznaje se iz službenog priopćenja.


>> 'Rat sa Sjevernom Korejom je već počeo, moramo spriječiti širenje'

Vezani članci Automobilom se zabio u trgovački centar Meridijan - 3 Detalji drame u zagrebačkom trgovačkom centru: "Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga. Kad je izašao mislili smo da ide po oružje" Napad na beskućnika Tinejdžeri se iživljavali na beskućniku u Podsusedu: "Bilo ih je sedam. Pokušao sam se obraniti, ali bilo ih je previše"

>> VIDEO: Dvoje mrtvih u okršaju Južne i Sjeverne Koreje

'Pridružujemo se pozivu međunarodne zajednice, upućenom vlastima Demokratske Narodne Republike Koreje, na prekid svih akcija koje mogu rezultirati eskalacijom sukoba, uz puno poštivanje korejskog sporazuma o primirju', stoji u priopćenju MVPEI-a u kojem se dodaje kako će Hrvatska pozorno pratiti razvoj događaja, smatrajući kako su mir i sigurnost na Korejskom poluotoku od velikog značaja za regiju i svijet. (Hina)