Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nude pomoć u stanovanju

Širi se nova prijevara mailom, oglasilo se i Ministarstvo rada: "Savjetujemo da poruku obrišete"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u četvrtak su upozorili na lažni mail o ostvarivanju prava na pomoć u stanovanju.

"U četvrtak, 16. veljače 2023. na veći broj adresa elektroničke pošte različitih primatelja u Hrvatskoj dostavljena je lažna poruka naslova 'Potvrda o prihvaćanju automatskog zahtjeva za pomoć u stanovanju' u potpisu koje se navodi Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. U poruci se navodi odobrenje 'zahtjeva za pomoć u stanovanju za 2023. godinu'", izvijestili su iz Ministarstva.

Pročitajte i ovo Informer: Stanje s poljoprivredom - 1 kako će preživjeti? Poljoprivrednici na sastanku s ministricom strahuju od zime: "Većina već sad ne može pokriti niti 70 posto troškova" Slika nije dostupna idu prema planu Ministarstvo se oglasilo o programima za transplantaciju organa: "Rezultati ne bi bili ostvarivi bez neupitne podrške javnosti"

Primatelje navedene poruke upozorili su da se radi o lažnoj poruci i da ju ne otvaraju niti da koriste poveznice unutar poruke.

"Pravo koje se u poruci navodi ne postoji u hrvatskom sustavu socijalne skrbi i radi se o prijevari. Savjetujemo da poruku obrišete i da na nju ne odgovarate", stoji u upozorenju iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene