Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ministarstvo osiguralo Miroslavu Maškarinu stipendiju i smještaj u domu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Dragan Primorac primio je u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa Miroslava Maškarina, te mu je uručio posebnu odluku o dodijeli stipendije.

Tom odlukom, Miroslavu Maškarinu osigurana je stipendija u mjesečnom iznosu od 1000 kuna tijekom čitavog trajanja njegovog visokog školovanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podijeliti će se 100 tisuća kuna Vukovar se odrekao domjenaka u korist stipendija za studente Slika nije dostupna Odvjetnici predložili Maškarin za liječnika traži 20 mjeseci zatvora

Osim stipendije, Ministarstvo je Miroslavu Maškarinu osiguralo i odgovarajući smještaj u zagrebačkom Studentskom domu 'Cvjetno naselje' u istom razdoblju.

Miroslavu Maškarinu je prilikom odstranjivanja slijepoga crijeva u srpnju 2006. godine na riječkom KBC-u kirurškim uređajem probijena trbušna aorta te je uslijed obilnog krvarenja došlo do oštećenja nogu. Nakon desetak dana zbog toga mu je amputirana jedna noga, a druga je jedva spašena.

Nakon dugog zdravstvenog oporavka Maškarin je ove školske postao student Visoke poslovne škole za turistički i hotelski menadžment "Utilus" u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene