Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podijeliti će se 100 tisuća kuna

Vukovar se odrekao domjenaka u korist stipendija za studente

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Vukovar se odrekao organiziranja blagdanskih domjenaka u korist vukovarskih studenata. Tako će umjesto na jelo i piće, 100 tisuća kuna Grad potrošiti na stipendiranje 20 studenata.

Studenti će cijelu godinu dobivati 500 kuna na mjesec, a ova mjera je donesena jer je Vukovar najskuplji grad u Hrvatskoj pa ne čudi što ga mladi ljudi napuštaju već tijekom školovanja. Gradonačelniku je cilj mlade zadržati u gradu, tijekom i nakon studija, pa je svim studentima i učenicima odlučio pružiti i besplatan javni prijevoz.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raspad gradske organizacije Trinaest vukovarskih SDP-ovaca podnijelo ostavku pa oplelo po Grbinu: "Dao si riječ, prevareni smo" Zoran Milanović Donedavno u dobrim odnosima Zašto je Milanović izbjegao veliku svečanost? Pogledajte koje je objašnjenje stiglo iz njegova ureda

‘Dobila sam ukupno oko 8 tisuća kuna što će mi dosta pomoći jer sama plaćam fakultet čija samo školarina iznosi 6 tisuća kuna. Ovo će mi dosta olakšati studiranje’, kaže studentica Ivana Maganić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene