Obavijesti Video Pretražite Navigacija
predstavlja opasnost

Imate li ga kod kuće? S polica trgovina povlači se još jedan proizvod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u srijedu potrošače o opozivu Dennree – maslaca od indijskih oraščića zbog mogućeg sadržaja kikirikija koji bi mogao predstavljati opasnost za alergične osobe.

Opoziv se odnosi na Dennree - maslac od indijskih oraščića, 100 posto organski proizvod, u staklenci od 350 grama, koji je najbolje upotrijebiti do 30.11.2022.

Proizvod predstavlja opasnost za osobe alergične na kikiriki dok osobe ga koje nisu alergične mogu konzumirati bez ograničenja, navodi se u obavijesti.

Proizvod nije u skladu s EU uredbama o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Pročitajte i ovo Trudnica, ilustracija (FOTO: Profimedia/Ilustracija) tuga u srbiji Umrla trudnica zaražena koronom: "Darko, teško mi je. Jako mi je loše... bebu ne osjećam"

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 3 GNJUSNO U Rovinju uhitili dvojicu pedofila: Turisti snimali djecu mobitelima i podvodnim kamerama

Dennree – maslaca od indijskih oraščića proizvodi nizozemski Machandel B.V. U veleprodaju ga plasira njemački dennree GmbH, dok ga na hrvatsko tržište stavlja Galleria Internazionale d.o.o.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene