Obavijesti Pretražite Navigacija
do 15. kolovoza

Zaposlite se u MORH-u! Ovo su radna mjesta koja treba popuniti

Zgrada MORH-a
Zgrada MORH-a Foto: Davor Pongracic/Cropix
Ministarstvo obrane produžilo je u ponedjeljak rok za prijavu na javni natječaj za zapošljavanje doktora medicine u HV.

MORH je produžio rok za podnošenje prijava na javni natječaj zainteresiranih kandidata zdravstvene službe (doktor medicine ili specijalista medicine grana, doktor veterinarske medicine, doktor dentalne medicine i prvostupnik sestrinstva). 

Novi rok za prijavu je 15. kolovoza.

Riječ je o javnom natječaju za prijam kandidata/kandidatkinja za časnike/časnice objavljenom 9. lipnja 2023. godine u Narodnim novinama, br. 62/23 kojim Ministarstvo obrane između ostalog prima:

  • 12 doktora medicine ili specijalista medicine grana,
  • jednog doktora dentalne medicine,
  • dva doktora veterinarske medicine (mjesto rada Knin i Dugo Selo, pod jednakim uvjetima prednost imaju kandidati s “B” vozačkom kategorijom),
  • jednog  prvostupnika sestrinstva (mjesto rada Zagreb)

Pročitajte i ovo Ilustracija Krvava bitka za grad Tko su Duhovi iz elitne postrojbe: "Donijeli smo teror, svaki izlazak može biti posljednji"

Na natječaj se mogu javiti i kandidati za ponovni prijam sukladno članku 34.b. Zakona o službi u Oružanim snagama, koji će biti primljeni na nepopunjena mjesta u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih kandidata.

Kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u Oružane snage Republike Hrvatske koji su propisani člankom 34. Zakona te ne mogu biti primljene osobe za čiji prijam postoje zapreke iz članka 35. Zakona.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu potrebno je priložiti:

  • životopis,
  • dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslika diplome),
  • potvrdu odnosno ispis iz elektroničkog zapisa podataka iz područja radnih odnosa koji vodi Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje,
  • dokaz o državljanstvu RH (preslika domovnice ili osobne iskaznice),
  • dokaz da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne stariji od šest mjeseci).

Pročitajte i ovo Ilustracija Nepravomoćna presuda Profesor seksualno zlostavljao učenice: Već je bio osuđivan, ali su ga svejedno vratili na posao. Sad je opet osuđen

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se na adresu: Središnjica za upravljanje osobljem, Ilica 256 b, Zagreb. Dodatne informacije kandidati mogu dobiti na tel. 01 / 37 84 636 i 37 84 814.

Za kandidate, doktore medicine ili specijaliste medicine grana nema dobnog ograničenja za prijam u Oružne snage RH, naglasili su iz MORH-a.

Aktualne natječaje Ministarstva obrane, kao i više informacija, možete pronaći na njihovim stranicama.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene