Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Splitu

Ministarstvo branitelja ogradilo se svog izaslanika: ''Izjavu je dao u svoje ime''

Ministarstvo hrvatskih branitelja ogradilo se u nedjelju od izjave svog izaslanika Matka Raosa na obilježavanju HOS-ove obljetnice u Splitu kako "ne bi bilo današnje Hrvatske da nije bilo 10. travnja 1941.", te su poručili da njegovo obraćanje nije ni bilo predviđeno.

"Ističemo kako je g. Raos izjavu dao u svoje ime, a ne u ime Ministarstva te se ograđujemo od iste", ističe se u reakciji resornog ministarstva.

Pročitajte i ovo Ministarstvo branitelja Došao na godišnji iz Njemačke Pijani muškarac satima divljao ispred Ministarstva branitelja: "Jel' Tomo došao? Traže papire za 20 ili 30 posto" Slika nije dostupna Slijedi identifikacija Kod Mirkovaca ekshumirani posmrtni ostaci dviju osoba: Pronađene žrtve iz Domovinskog rata

Raos je ranije danas prilikom polaganja vijenaca ispred spomenika poginulim pripadnicima IX. bojne HOS-a Rafael Vitez Boban u Splitu, izjavio: "Morate znati, da nije bilo 10. travnja 1941., ne bi bilo ni današnje Hrvatske."

Iz Ministarstva napominju da je Raos poslan da bude izaslanik isključivo svojom nazočnošću te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća.

"Napominjemo kako nikakvo obraćanje njega kao izaslanika nije bilo predviđeno", poručili su.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene