Ministar zdravstva Milan Kujundžić uoči sjednice Vlade komentirao je osmosatnu saborsku raspravu o povjerenju koja je trajala do dugo u noć.


"To su ljudi koji se vole bacati blatom, a kad dobiju istinu o sebi, tko su bili u prošlosti, postanu jako tužni i depresivni i mislim da im moramo osigurati emocionalnu zaštitu", rekao je Kujundžić.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Plenković o izjavi Dubravke Šuice: "Prvo morate pronaći tko je Duboko grlo, ne mislim u kontekstu filmova..." Premijer Andrej Plenković na sjednici Vlade Plenković otkrio dokad bi se trebalo cijepiti najugroženije stanovništvo, nema ništa protiv da se objavi tko je obnavljao kuće nakon rata

"Trebat će im osigurati odvikavanje od bacanja blatom, a privikavanje na istinu o sebi", dodao je ministar.

Podsjetimo, saborska rasprava o prijedlogu opoziva ministra zdravstva Milana Kujundžića završila je u četvrtak nešto poslije ponoći, nakon što je osam sati oporba napadala Kujundžića zbog neodrživog stanja u zdravstvenom sustavu. Branila ga je parlamentarna većina i sam premijer Andrej Plenković, koji je poručio da će Kujundžić ostati ministar u njegovoj vladi.

U raspravi u kojoj je oporba prozivala ministra zdravstva zbog izostanka reformi na trenutke je zaiskrilo između Kujundžića i oporbenih zastupnika, kojima on nije ostao dužan.