Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prošle godine

Kuščević pomogao mladiću odgovornom za incident na Braču: "Pomažem svim hrvatskim državljanima"

Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr)
Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Lovro Kuščević ministar Uprave (Foto: Dnevnik.hr) Lovro Kuščević ministar Uprave (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Izvrijeđala ministra Kuščevića (Screenshot: N1 televizija) Galerija 1/4 >>
Ministar uprave Lovro Kuščević potvrdio je uoči sjednice Vlade da je prošle godine pomogao 22-godišnjem mladiću nakon što je završio u pritvoru u Beogradu. "Torcidaš" je lani u Beogradu bio pritvoren zbog krađe te ispisivanja ustaških grafita na benzinskoj postaji.

Taj isti mladić odgovoran je za incident na Braču i napad na sezonske radnike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drama na Braču VIDEO Gradonačelnica obustavlja pregovore s Vladom, nogometni klub treninge za djecu: "Scene koje smo doživjeli lede krv u žilama" Gradonačelnica Ivana Marković (Foto: Dnevnik.hr) ZDRAVSTVENA ZAŠTITA NA SUPETRU Ugroženo više od 4000 pacijentica! Sestra je dala otkaz, a ginekolog (70) ne zna hoće li nastaviti raditi: "Uvjeti su kao u srednjem vijeku"

"Naravno da pomažem svim hrvatskim državljanima gdje god mogu i kad god mogu. U tom trenutku, dok su hrvatski državljani bili uhićeni u Beogradu, roditelji te djece su tražili da ih pokušam povezati s našim veleposlanstvom.

To sam rado napravio kako bi se omogućio kontakt hrvatskog veleposlanika i roditelja s našim državljanima u pritvoru i kako bi im se omogućio kontakt sa njihovim odvjetnikom", otkrio je Kuščević.

Ministar je oštro osudio nedavno nasilje i premlaćivanje radnika na Braču. "Bože sačuvaj da to opravdavam, nikakav čin nasilja ne opravdavamo i potrebno ga je osuditi", poručio je ministar.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene