Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inspekcija provodi izvide

Ministar uprave Lovro Kuščević ulovljen u krivolovu?

Lovro Kuščević, ministar uprave (Foto: Dnevnik.hr)
Lovro Kuščević, ministar uprave (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Lovro Kuščević, ministar uprave (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Zbog fotografija koje je ministar uprave Lovro Kuščević objavio na svom facebook profilu, a potom i uklonio, ribarska inspekcija Ministarstva poljoprivrede pokreće izvide zbog sumnje da je prekršio propise Zakona o morskom ribarstvu.

Ministar na fotografijama pozira s dva igluna, ribom koja se smije loviti samo s posebnom dozvolom i u određenim uvjetima, a koja i u tom slučaju mora biti duža od 100 centimetara. Da je bio u krivolovu, ministar demantira, odnosno tvrdi da on te ribe nije ulovio već da je s njima samo pozirao.

Pročitajte i ovo Ivica Budor - 3 USTRIJELJEN U GLAVU Tajnik Hrvatskog lovačkog saveza nakon tragedije u kojoj je ustrijeljen lovac: "Neki kupuju diplome lovca, svjedoci smo da se doslovno šalju poštom" Provjereno istražuje smrt čovjeka koji se borio protiv riječnog krivolova - 10 VEČERAS U PROVJERENOM Tko je kriv za smrt čovjeka koji se borio protiv riječnog krivolova: ''Bol je takva da je teško naći riječi, ali zbog institucija koje ne rade svoj posao još je veća''

"Dugo sam lovac i ribolovac i nikada se u svom životu nisam bavio krivolovom. Dapače, uvijek u skladu sa zakonom. Napominjem da na žalost nikada nisam ulovio i ne mogu se pohvaliti s tako dobrim ulovom", rekao je ministar.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene