Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u zadru je

Ministar Tomo Medved objasnio zašto nije bio u Vukovaru za Dan branitelja

Tomo Medved
Tomo Medved DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Tomo Medved Tomo Medved Foto: DNEVNIK.hr +0 Sanja Jurišić Galerija 1/2 >>
Jedan od ratnih zapovjednika ratne obrane Vukovara Stjepan Sučić bio je u ime ministarstva danas u Vukovaru povodom Dana branitelja. Ministar Medved poklonio se žrtvama u Škabrnji.

Ministar branitelja Tomo Medved iz Zadra je u Dnevniku Nove TV čestitao braniteljima njihov dan i poručio kako je u Vukovaru u ime Ministarstva bio jedan od ratnih zapovjednika ratne obrane Vukovara Stjepan Sučić, pomoćnik ministra.

Pročitajte i ovo Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković "Za sve izazove" UŽIVO Plenković predstavlja program i liste: Otkrio tko sve s HDZ-om izlazi na izbore, ima iznenađenja

"A ja sam danas bio u Škabrnji i poklonio se žrtvama Domovinskog rata. Puno puta sam bio u Vukovaru i prije dužnosti ministra, a poglavito sada od kad sam ministar", rekao je Medved koji se ne slaže s gradonačelnikom Vukovara i svojim protukandidatom zamjenika predsjednika HDZ-a Ivanom Penavom koji Vladi zamjera premalo projekata u Vukovaru, i manjak radnih mjesta.

Medved se prisjetio kako je Vlada prvu sjednicu izvan Zagreba imala u Vukovaru gdje je donijela 51 mjeru od kojih su, kaže Medved, sve provedene, te se radi o iznimno velikim sredstvima - više od milijardu i 200 milijuna kuna.

"Poglavito su sektoru komunalne infrastrukture i elektro energetskih infrastruktura", kaže Medved te dodaje da je završen Memorijalni centar, a u Vukovar se vratila i Hrvatska vojska kojoj je izgrađena nova vojarna te je u Vukovar vraćena i interventna policija.

Što se tiče unutarstranačih izbora kaže da vjeruje svojim HDZ-ovcima, a sve poziva da se suzdrže od retorike koja nije primjerena kampanji.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene