Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar Matić:

'Nećemo ukidati olakšice ratnim invalidima zbog izmjena Zakona o PDV-u''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar branitelja Predrag Matić istaknuo je u Ludbregu da stopostotni ratni invalidi Domovinskog rata neće osjetiti eventualne izmjene Zakona o PDV-u, te da im neće biti ukinite olakšice.

Tijekom obilaska Ludbrega i Varaždinske županije, gdje se susreo s braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata, ministar Matić je na novinarski upit o najavama zakonskih izmjena i mogućeg ukidanja pojedinih olakšica za ratne invalide odgovorio kako su nova zakonska rješenja dio genralne Vladine politike, ali da branitelji neće osjetititi pojedine izmjene.

Pročitajte i ovo Obljetnica 3. gardijske brigade Kune - 1 Obećan bolji status branitelja Obilježena obljetnica jedne od najelitnijih hrvatskih brigada: "Danas sam ponosan, sretan, prkosan i tužan" Slika nije dostupna Registar branitelja neće biti javan Medved najavio novi Zakon o braniteljima, Matić poručuje: "Mogući Barišićev plagijat je mala beba za to"

>>Ministar branitelja Matić: 'Lažnjaci' imaju bolju dokumentaciju od pravih

'Stopostotni invalidi Domovinskog rata prioritet su ove Vlade i mene kao ministra branitelja, a budući da sam i sam branitelj u potpunosti razumijem njihove probleme. Bilo kakve izmjene stopostotni invalidi Domovinskog rata neće osjetiti, jer će država prema njima apsolutno poštivati sve zakonske obveze', poručio je ministar branitelja Predrag Matić. (HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene