Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđen na 6 i pol godina zatvora

Ministar pravosuđa o Mamiću: "Postoje instituti međunarodne pravne pomoći"

Dražen Bošnjaković (Foto: Dnevnik.hr)
Dražen Bošnjaković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Dražen Bošnjaković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković nije konkretno želio odgovoriti na pitanje ruga li se bivši čelnik i sadašnji savjetnik NK-a Dinamo Zdravko Mamić hrvatskom pravosuđu.

Poručio je kratko da treba vidjeti kakva će biti odluka Vrhovnog suda na uloženu žalbu, ali i da postoje određeni instituti međunarodne pravne pomoći.

Pročitajte i ovo Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac" Zdravko Mamić mito i korupcija Mamić predsjedniku suda dao sat od 15.000 eura: "Htio sam ga imati na svojoj strani"

"Donesena je prvostupanjska presuda, najavljena je žalba, nakon toga ćemo vidjeti kakva će biti odluka Vrhovnog suda. Situacija je trenutno ovakva, postoje određeni instituti međunarodne pravne pomoći pa ćemo vidjeti", kratko je kazao ministar Bošnjaković novinarima u četvrtak prije sjednice Vlade.

Mamić je u srijedu na sudu u Osijeku osuđen na šest i pol godina zatvora, a dan prije izricanja nepravomoćne presude na osječkom Županijskom sudu otišao je u Međugorje, gdje je dočekao izricanje presude.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene