Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Razlike su minorne"

Ministar Marić o naknadama za savjetnike Agrokora: "Neke od tih stvari nitko ne može okarakterizirati kao dobre"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novu procjenu Europske komisije o rastu BDP-a, koja će prema njihovim očekivanjima iznositi 2,8 posto u tekućoj godini, komentirao je ministar financija Zdravko Marić.

Ministar Marić zadovoljan je procjenom Europske komisije o rastu BDP-a u Hrvatskoj za tekuću godinu, no ističe da je za dizanje te stope nužno provesti toliko spominjane strukturne reforme.

Pročitajte i ovo Zdravko Marić (Foto: Dnevnik.hr) Očitovat će se Povjerenstvu Ministar Zdravko Marić o pokretanju postupka za sukob interesa protiv njega: "Radim samo i isključivo u javnom interesu" Slika nije dostupna DOBRE VIJESTI Makroekonomisti očekuju najbrži rast hrvatskog BDP-a u zadnjih 10 godina, i to zbog dvije važne promjene

"Razlika u tim procjenama je minimalna od onoga što smo kao Vlada stavili u projekcije kod formiranja proračuna za 2018. i 2019. godinu", istaknuo je ministar Marić.

Europska komisija u prognozama ističe Agrokor kao rizik, pa je ministar prokomentirao i taj dio. "Odgovorni u Agrokoru moraju napraviti sve da se ne dogode negativni rizici povezani s Agrokorom", rekao je Marić, piše N1.

Novinari su Marića pitali i o problemu naknada za savjetnike u Agrokoru, no Marić je, kao i premijer Plenković, istaknuo da nije imao saznanja o tome. "Neke od tih stvari nitko ne može okarakterizirati kao dobre", dodao je komentirajući visinu spomenutih naknada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene