Zbog velikog interesa potencijalnih investitora za spas Uljanika i 3. maja, produžen je rok za dubinsko snimanje papira s 18. na 24. siječnja.

Galerija


Pritom rok za dostavu obvezujućih ponuda ostaje 25. siječnja. Ne pristignu li ozbiljne ponude do tada, nije izvjesno održavanje brodogradnje u Rijeci i Puli, na čije je saniranje samo prošle godine potrošeno više od dvije i pol milijarde kuna.

Vezani članci Uljanik (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Nove komplikacije za Uljanik: Belgijski brodovlasnik odustao od završetka gradnje u pulskom brodogradilištu Juraj Šoljić (Foto: Pixsell, Nel Pavletić) Sindikalisti 3. maja: ''Tko nam je uzeo pravo da radimo svoj posao dostojanstveno''

"Ostaje još minimlano jedna milijarda kuna za platiti tijekom prvog tromjesečja ove godine. Ogromni iznosi, to sve skupa što smo i što ćemo platiti to je vrijednost Pelješkog mosta", kazao je ministar financija Zdravko Marić.

"Mogu potvrditi da interesa ima. Četiri potencijalna partera jesu u data room-u i rade dubinsko snimanje, očekujemo još jedna iskaz interesa i ja sam siguran da ćemo zaključno s 25. imati barem dvije ozbiljne ponude i barem dva iskaza ozbiljnog partnerstva", najavio je ministar gospodarstva Darko Horvat.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr