Ostavku Gorana Marića na mjesto ministra državne imovine komentirao je i ministar financija Zdravko Marić.

Galerija


Ministar financija Zdravko Marić rekao je da nije bio upoznat s detaljima odluke Gorana Marića da podnese ostavku na mjestu ministra državne imovine. ''Njegova odluka. On je to elaborirao, sve ste čuli'', kazao je Zdravko Marić.

Ivan Vrdoljak (Foto: Dnevnik.hr) HNS reagirao na ostavku Gorana Marića: "Rekonstrukcija ne smije biti kozmetičke naravi"

Lovro Kuščević i Andrej Plenković (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) DNEVNIK.hr doznaje da HNS ostaje u Vladi, otkrivamo i detalje sinoćnjeg sastanka na kojem je pala ostavka: ''Hoćemo im odmah reći?''

Goran Marić u objašnjenju svoje ostavke kazao je da nije mogao podnijeti udare na svoju obitelj. Zdravka Marića to je podsjetilo i na trenutke kada se pozivalo na njegovu ostavku. ''Bilo je jako puno udaraca ispod pojasa i na obitelj. Nekako sam pronašao unutarnju snagu da ljudi koji su meni bliski i moja obitelj to na neki način sve podnesemo i to je jedino što mogu reći. Ne bih se uspoređivao ni s kim, svatko od nas ima svoje specifičnosti", rekao je Zdravko Marić.