Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"On je to elaborirao"

Ministar financija: "Nisam znao za ostavku Gorana Marića. Njegova odluka, sve ste čuli..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostavku Gorana Marića na mjesto ministra državne imovine komentirao je i ministar financija Zdravko Marić.

Ministar financija Zdravko Marić rekao je da nije bio upoznat s detaljima odluke Gorana Marića da podnese ostavku na mjestu ministra državne imovine. ''Njegova odluka. On je to elaborirao, sve ste čuli'', kazao je Zdravko Marić.

Pročitajte i ovo Ivan Vrdoljak (Foto: Dnevnik.hr) Reakcije pljušte na sve strane HNS reagirao na ostavku Gorana Marića: "Rekonstrukcija ne smije biti kozmetičke naravi"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) nije kraj odlascima iz Vlade DNEVNIK.hr doznaje da HNS ostaje u Vladi, otkrivamo i detalje sinoćnjeg sastanka na kojem je pala ostavka: ''Hoćemo im odmah reći?''

Goran Marić u objašnjenju svoje ostavke kazao je da nije mogao podnijeti udare na svoju obitelj. Zdravka Marića to je podsjetilo i na trenutke kada se pozivalo na njegovu ostavku. ''Bilo je jako puno udaraca ispod pojasa i na obitelj. Nekako sam pronašao unutarnju snagu da ljudi koji su meni bliski i moja obitelj to na neki način sve podnesemo i to je jedino što mogu reći. Ne bih se uspoređivao ni s kim, svatko od nas ima svoje specifičnosti", rekao je Zdravko Marić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene