Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brza poruka

Nakon prosvjeda oglasio se HDZ: "Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara stvarno misli da ćemo zbog njih odustati?"

Nakon prosvjeda oglasio se i HDZ na Facebooku.

Nakon prosvjeda na Markovu trgu  službeno se oglasio i HDZ, a njihovo objavu prenosimo u cijelosti.

"Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara, jedva okupljenih iz cijele Hrvatske uz tjedan dana priprema i agresivne kampanje, stvarno misli da ćemo zbog njih odustati od Zakona o hrvatskom jeziku i neradne nedjelje? Da će nas pokolebati u daljnjem povećavanju plaća i zaposlenosti, u ostvarivanju gospodarskog rasta koji je na samom vrhu EU, u zadržavanju jasnog euroatlantskog smjera zemlje".  

 

"Da ćemo dopustiti da se zbog njihovih pritisaka zatvori LNG terminal, pa da 🇭🇷 ponovno bude ovisna o ruskom plinu. Nema povratka na staro! Pravosuđe će ostati samostalno, partija i njeni derivati nikada više neće određivati tko treba biti uhapšen, a tko spašen. U demokraciji i pravnoj državi za to su zadužene nadležne neovisne institucije", napisali su.

  Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Obitelj zabrinuta Nestalo tijelo Navaljnog? "Rekli su nam, sedmi ste koji danas zovete"

Pročitajte i ovo Pucnjava u Bijeljini Nema informacija o ozlijeđenima VIDEO Pucnjava u susjedstvu: U dvorište političara bačena eksplozivna naprava

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene