Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ali cijena je golema'

Milošević: Nitko više ništa ne očekuje od ove vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik HDZ-a Domagoj Ivan Milošević poručio je u utorak kako od aktualne vlade u izbornoj godini nitko više ništa ne očekuje te da smo, čekajući datum izbora, njezini taoci.

"Vjerujem da je i slika u Bruxellessu slična. Nitko više ništa ne očekuje i svatko treba na neki način tehnički odraditi ovaj mandat do kraja, no cijena onog što nije učinjeno ili što je krivo učinjeno je golema i plaćat ćemo je još godinama", izjavio je Milošević novinarima u središnjici stranke, komentirajući današnji odlazak potpredsjednika vlade Branka Grčića i ministra financija Borisa Lalovca u Bruxelles gdje bi trebali predstaviti paket vladinih mjera za smanjenje javnog duga i deficita.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Parlamentarni izbori HDZ-ovci odgovorili Milanoviću: "E, to je sad ozbiljan problem" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

HDZ i partneri pobjednici mjesnih izbora u Karlovcu

Hrvatska je, kaže Milošević, na žalost jedina zemlja u Europi koja ima proteklih godina eksploziju javnog duga, a i dalje se nalazi u recesiji jer se ne provode reforme.

"Mislim da bi najbolja mjera bila da ukinu Državni zavod za statistiku za kojeg se u zadnje vrijeme govori da je kriv što smo u problemu. Oni bi vjerojatno trebali manipulirati brojkama, a to očekuju i neki članovi ove vlade. Činjenica je da prvi puta u 25 godina Hrvatska na čelu tog zavoda ima člana jedne stranke što je jedno od kadrovskih postignuća aktualne vlade", ustvrdio je Milošević. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene